EN HISTORIE OM FÆLLESSKAB

Fællesskab handler først og fremmest om respekt og om ansvar. Men fællesskab handler også om fælles mål. Vores var helt fra begyndelsen, at vi ville være kendt for kvalitet i alt, hvad vi gør. Sådan er det fortsat i dag, hvor vi hvert år afsender syv millioner profilartikler ud til forhandlere over hele Europa.

FÆLLES ANSVAR

ID® har omlagt 100 % af vores el-indkøb til vedvarende og CO²-neutral energi fremstillet ved dansk vindkraft.
ID® vil gerne tage initiativ til at fremme større miljømæssig ansvarlighed, som skal være til gavn i vores fælles hverdag.

OM ID® IDENTITY

ID® er blandt Europas førende producenter af Corporate Wear. Hver eneste dag klæder vi Europas virksomheder og begivenheder på og understreger den fælles Corporate Identitet hos vores kunders kunder. Hvad enten vi leverer kvalitetsløsninger til vaskeri og leasingområdet, eller tilbyder sparring omkring produktudvikling, design og rådgivning, så gør vi det med passion og glæde. Det er en del af vores identitet og historie gennem mere end tre årtier. Vores rødder er i Danmark, men udsynet er internationalt, og vi ønsker at levere Corporate Wear, hvor kvalitet, funktionalitet, design og ansvarlighed kan betragtes som branchens bedste.

© Copyright - Komindo - SOLID TEE

1-2 hverdages levering

FRI FRAGT ved 1.500,-

Ring til os nu