Bredt udvalg af profiltøj

Kvalitets profiltøj til en skarp pris  –  Se vores udvalg og skab dit iD med profiltøj fra J&N.

T-shirts er stadig et af hovedprodukterne, men hen over årene er varesortimentet udvidet betragteligt til også at omfatte bl.a. tasker, caps, paraplyer og jakker.

Om R&T

R&T Christiansen ApS blev grundlagt i 1968 af ægteparret Robert og Tove Christiansen (deraf navnet). Den oprindelige tanke var at starte et agenturfirma med tekstiler fra Portugal, der lige efter revolutionen var et meget billigt land at producere i.
På et tidspunkt, ikke så lang tid efter starten, stod ægteparret med et større parti t-shirts, der ikke blev indløst af kunden. Partiet blev i stedet taget hjem til Danmark og blev meget hurtigt afsat til anden side. Denne episode gav en indikation af, at der måtte være et marked for t-shirts, og på den måde blev forretningsgrundlaget skabt: at levere billige tekstiler til reklame- , profil- og sportsbranchen.

Levering i hele Danmark

Vi levere med GLS i hele Danmark. Alt bliver produceret In House, så intet bliver sendt afsted uden en kvalitetskontrol.

Online bestilling

I online bestillings punktet kan du oplyse din bestilling med varenummer, størrelser og farver. Upload dit logo i en grafisk fil, Ai, PDF, EPS og du er igang.

© Copyright - Komindo - SOLID TEE

1-2 hverdages levering

FRI FRAGT ved 1.500,-

Ring til os nu