Det er vigtigt for Billigetshirt.dk at understrege at miljø og etik - er et bevidst valg! Du kan med samvittigheden i orden bestille billigt arbejdstøj her.

Miljø og etik – et aktivt valg!

Miljø og etik har altid været vigtige spørgsmål for vores leverandør New Wave Mode – med varemærkerne Clique og New Wave Profile.

Krav til leverandørerne – Code of Conduct

Vi hos Billigetshirt.dk anser det for meget vigtigt at vise vores kunder, at man respekterer forskellige landes legale krav såvel som internationale organisationers syn på grundlæggende rettigheder. For New Wave, som er vores leverandør, er det vigtigt, at tage ansvar for vores virksomhed i såvel Europa som i den øvrige verden. Vi klargør og viser vores etiske og moralske standpunkt i alle tilfælde, hvilket vi også er fuldt overbeviste om borger for langsigtet udvikling og god forretning. Vores firmapolitik, Code of Conduct, er indkorporeret på alle fabrikker som er indblandet i produktionen af New Wave koncernens produkter. Denne tekst er lånt fra New Waves hjemmeside. Det er vigtigt for Billigetshirt.dk at understrege at miljø og etik – er et bevidst valg!

Læs meget mere her https://view.joomag.com/new-wave-danmark-milj%C3%B8-og-etik-et-aktivt-valg/0554388001485159935?short